Vin Troupis Winery Hoof & Lur Orange Moschofilero Nefiltrat Sec Peloponese Grecia - ST 0.75L View larger

Vin Troupis Winery Hoof & Lur Orange Moschofilero Nefiltrat Sec Peloponese Grecia - ST 0.75L

Introducem Hoof & Lur, un nou vin Moschofilero de la Troupis Winery din Mantinia, care este un omagiu pentru Moschofilero, este wild fermented si imbuteliat nefiltrat. Potrivit echipei de la Troupis Winery, Hoof & Lur este "Moschofilero asa cum si-l amintesc parintii si bunicii nostri, contact cu partile solide, fermentat spontan pe drojdii, nefiltrat doar cu cea mai infima cantitate de sulf. 

Mai multe detalii

In stoc

Pret: 63,00 lei

Mai multe informatii

Descriere Vin Orange Hoof & Lur 2017 Troupis Winery

Comentarii generale: Introducem Hoof & Lur, un nou vin Moschofilero de la Troupis Winery din Mantinia, care este un omagiu pentru Moschofilero, este wild fermented si imbuteliat nefiltrat. Potrivit echipei de la Troupis Winery, Hoof & Lur este "Moschofilero asa cum si-l amintesc parintii si bunicii nostri, contact cu partile solide, fermentat spontan pe drojdii, nefiltrat doar cu cea mai infima cantitate de sulf. Hoof & Lur este omagiul adus de catre Troupis Winery pentru vinurile native de pe platoul inalt din Mantinia".

Soiuri de struguri: Moschofilero 100%.

Tip: Vin orange sec.

Categorie: Indicatie Geografica Protejata " Arkadia".
Caracteristici: Floral cu note atragatoare de zahar pudra si portocale rosii pe nas. Citrice si aciditate proaspata vibranta pe palatin.

Regiune: Litharakia / Mantinia, 700m altitudine.

Sol: Huma cu nisip si luturi mai dense cu argila, cu drenaj bun.

Clima: Iarna puternica, zile calde de vara cu nopti racoroase.

Randament: 66 hl / ha.

Varsta vitei: 20 de ani.