Pahar Italesse ETOILE NOIR din Cristal XTREME fara Pb pt Vin Rosu 790 CC View larger

Pahar Italesse ETOILE NOIR din Cristal XTREME fara Pb pt Vin Rosu 790 CC

Pahare pentru vin roșu, din sticlă cristalină (cristal) Xtreme® fără plumb, suflată mecanic. Cupa și piciorul sunt făcute dintr-o singură bucată. Foarte rezitente la șoc și spălare. Paharele de vin Italesse sunt preferate de unii dintre cei mai mari producători, printre care Veuve Cliquot, Laurent Perrier, Mumm, Ferrari.

Mai multe detalii

In stoc

Pret: 30,00 lei

Mai multe informatii

Italesse Etoilé Noir - set de 6 pahare pentru vin roșu

Designer: Italesse

Material: sticlă cristalină (cristal) Xtreme® fără plumb, suflată mecanic

Tehnologia Xtreme® care asigură o rezistență extrem de mare a sticlei este marcă înregistrată a Italesse.

Descriere: Pahare profesionale pentru vin roșu, produse prin tehnologia Pull-Stem, prin care piciorul și cupa sunt realizate dintr-o singură bucată, ceea ce le face mult mai rezistente în punctul critic de rupere al majorității paharelor și anume, punctul unde cupa este lipită de picior.

Extraordinar de ușoare și elegante, au un design suplu, iar cupa ușor conică accentuează caracteristicile vinurilor corpolente, expresive, care au nevoie de o aerare specială.

Proprietăți

- design original, destinat exclusiv accentuării proprietăților organice și olfactive ale vinurilor roșii

- sticlă cristalină foarte rezistentă, produsă prin tehnologia Xtreme®

- cupa și piciorul sunt realizate dintr-o singură bucată, prin tehnologia Pull-Stem

- rezistență extremă la șoc

- transparență și strălucire extreme

- rezistență extremă la spălarea în mașina de spălat vase - 65°

Dimensiuni

Înălțime: 245 mm

Diametru maxim: 109 mm

Capacitate: 790 cc

 

Italesse, companie înființată în 1979, s-a impus din start pe piața high-end a paharelor, sticlelor și carafelor din cristal și sticlă, fiind preferată de unii dintre cei mai mari producători de vinuri și șampanie din întreaga lume.

Veuve Cliquot, Laurent Perrier, Mumm, Ferrari, Absolut, Heineken sunt doar câțiva dintre cei care au ales Italesse pentru sticlăria lor personalizată, devenind cei mai buni promotori ai brandului.

Sesizând potențialul uriaș din sectorul HoReCa, Italesse l-a cucerit rapid prin crearea unor produse PREMIUM destinate pieței medii și high-end care vizau atât forma cât și utilitatea, au fost obținute din materiale revoluționare, prin tehnologii inovative. Nu în ultimul rând, au contat produsele colorate și formele ergonomice. 

Un succes la fel de mare a fost și intrarea pe piața de retail, în 2007. Formele create cu un deosebit simț artistic au atras imediat marele public.

Pentru a-și completa oferta și expansiunea, în 2012, Italesse a cumpărat Velvet Glass International, unul dintre cei mai mari producători de sticle cu design de lux. Astfel, a reușit să răspundă nevoii de recipiente de lux a producătorilor de băuturi, ulei sau oțet.

Astăzi, Italesse are filiale în peste 80 de țări, majoritatea legate de vin, precum Italia, Franța, Spania și multe altele. O pondere importantă o au și țările din Orientul Îndepărtat și cel Mijlociu, care pun un accent deosebit pe serviciile de ospitalitate.

Compania produce peste 3 milioane de pahare pe an, care se vând în peste 400 de magazine.

Accentul pus pe design și calitate face ca Italesse să fie și acum, după mai bine de 30 de ani, un punct de referință pentru cei mai importanți producători de vin și șampanie, precum și pentru cele mai exclusiviste restaurante, winebar-uri, hoteluri și cluburi din întreaga lume.

Iar noi, ARTECH Wine , Ne bucurăm că putem aduce paharele Italesse în casele iubitorilor de vin din România.