Bere SCHNEIDER Weisse TAP 5 Hopfen Weisse Tip Weizen Bock Blonda 8.2 GRD Germania - ST0,50L

Schneider Tap 5 este o bere de culoare aurie cu nuanțe roșiatice, tulbure cu o coroană generoasă albă, foarte consistentă.

Mai multe detalii

In stoc

Pret: 15,00 lei

Mai multe informatii

Fabrica de bere a fost fondata in 1872 de Georg Scheider I si fiul sau, Georg Schneider II, după ce au achiziționat Weisses Brauhaus din Munchen, cea mai veche berărie din oraș. In 1927, proprietarii si-au extins operatiunile de fabricare a berii in Kelheim si Straubing. După ce fabricile de bere din Munchen au fost distruse in 1944 prin bombardarea aeriana de către aliații celui de-al Doilea Război Mondial, întreaga producție a fost mutata la Kelheim. In Germania ocupata, la câteva săptămâni după încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, armata Statelor Unite a acordat lui G. Schneider & Sohn permisiunea de a continua producția berilor din grâu si de a le livra la Munchen. Cu toate acestea, au adăugat avertismentele ca ar putea produce doar bere slab alcoolizata si ca poate fi vândută numai personalului militar. Pana in zilele noastre, proprietarii sunt urmași ai lui Georg Schneider I.

Schneider Tap 5 este o bere de culoare aurie cu nuanțe roșiatice, tulbure cu o coroană generoasă albă, foarte consistentă. Mirosul intens floral amintește de soc, fructe tropicale, hamei și drojdie. Gustul este perfect echilibrat, aroma dominantă de hamei fiind atenuată de dulceața subtilă a fructelor. Aromele de mandarină, ananas, banane, piersici și coriandru fac din Hopfenweisse o bere proaspătă, picantă și răcoritoare, care alunecă ușor și invită la băut.        

30 alte produse din aceeasi categorie