Nou Concentrat Natural din Fructe Gia GIAMAS Vegan din Mandarina Grecia - 1Litru View larger

Concentrat Natural din Fructe Gia GIAMAS Vegan din MANDARINE Grecia - 1Litru

Bunica Marika, din Karlovassi , Samos, a fost inspiratia familiei si astfel s-a nascut Gia Giamas, o afacere de familie. Intr-o tara cu clima temperata, sol fertil si soare pentru majoritatea zilelor anului  este de neconceput  importul unor produse  produse care exista din  abundenta in Grecia.

Mai multe detalii

In stoc

Pret: 115,00 lei

Mai multe informatii

Bunica Marika, din Karlovassi , Samos, a fost inspiratia familiei si astfel s-a nascut Gia Giamas, o afacere de familie.

Intr-o tara cu clima temperata, sol fertil si soare pentru majoritatea zilelor anului  este de neconceput  importul unor produse  produse care exista din  abundenta in Grecia.

Prin urmare, s-a dezvoltat un produs traditional grecesc, pur, traditional, bazat pe retetele delicioase ale bunicii Marika. Astfel, a aparut  Giagia (bunica)  Gia ... giamas (giagia - bunica / giamas-noroc), reflectand personajul bunicii Marika si dedicata tuturor bunicilor, facand aluzie la toastul grecesc si expresia favorita "gia mas", adica "sanatatea noastra buna".

Gia ... giamas Mandarina! Regina de iernii!

Clementinele, selectate si recoltate  in luna noiembrie ... in inima sezonului lor de maturare. Bogat in vitamina C, plin de aroma, dulceata echilibrata si cu toate substantele nutritive. Mandarinele grecesti proaspete zdrobite fara aditivi chimici si pigmenti, care se consuma  ca suc sau ca bautura racoritoare.

30 alte produse din aceeasi categorie