Pahar Italesse ETOILE SPARKLE din Cristal XTREME fara Pb pt Spumant 480 0 CC

Pahare pentru vin spumant, din sticlă cristalină (cristal) Xtreme® fără plumb, suflată mecanic. Cupa și piciorul sunt făcute dintr-o singură bucată. Foarte rezitente la șoc și spălare. Preferate de unii dintre cei mai mari producători de vin, printre care Veuve Cliquot, Laurent Perrier, Mumm, Ferrari.

Mai multe detalii

In stoc

Pret: 30,00 lei

Mai multe informatii

Designer: Luca Bini

Material: sticlă cristalină (cristal) Xtreme® fără plumb, suflată mecanic

Tehnologia Xtreme® care asigură o rezistență extrem de mare a sticlei este marcă înregistrată a Italesse.

Descriere: Pahare profesionale pentru vin spumant și șampanie produse prin tehnologia Pull-Stem, prin care piciorul și cupa sunt realizate dintr-o singură bucată, ceea ce le face mult mai rezistente în punctul critic de rupere al majorității paharelor și anume, punctul unde cupa este lipită de picior. Proporțiile paharelor sunt perfect echilibrate - cupă mare care amintește de paharele tradiționale de șampanie și picior înalt, ca cel al paharelor ”flute”.

Gura mare și formele liniare ale pereților fac ca aromele și perlajul vinului să fie dirijate către partea de sus a paharului, cât mai aproape de gură, accentuându-i toate calitățile.

Proprietăți

- design original, destinat exclusiv accentuării proprietăților organice și olfactive ale vinurilor spumante

- sticlă cristalină foarte rezistentă, produsă prin tehnologia Xtreme®

- 7 puncte tăiate cu laser (un punct central și 6 puncte situate în cerc, la distanță egală de centru) care permit acestor pahare inovative să contribuie la dinamizarea perlajului

- cupa și piciorul sunt realizate dintr-o singură bucată, prin tehnologia Pull-Stem

- rezistență extremă la șoc

- perlaj mai intens

- transparență și strălucire extreme

- rezistență extremă la spălarea în mașina de spălat vase

Dimensiuni

Înălțime: 230 mm

Diametru maxim: 98 mm

Greutate: 150 gr

Capacitate: 480 cc

 

Italesse, companie italiană înființată în 1979, s-a impus din start pe piața high-end a paharelor, sticlelor și carafelor din cristal și sticlă, fiind preferată de unii dintre cei mai mari producători de vinuri și șampanie din întreaga lume.

Veuve Cliquot, Laurent Perrier, Mumm, Ferrari, Absolut, Heineken sunt doar câțiva dintre cei care au ales Italesse pentru sticlăria lor personalizată, devenind cei mai buni promotori ai brandului.

Sesizând potențialul uriaș din sectorul HoReCa, Italesse l-a cucerit rapid prin crearea unor produse PREMIUM destinate pieței medii și high-end care vizau atât forma cât și utilitatea, au fost obținute din materiale revoluționare, prin tehnologii inovative. Nu în ultimul rând, au contat produsele colorate și formele ergonomice. 

Un succes la fel de mare a fost și intrarea pe piața de retail, în 2007. Formele create cu un deosebit simț artistic au atras imediat marele public.

Pentru a-și completa oferta și expansiunea, în 2012, Italesse a cumpărat Velvet Glass International, unul dintre cei mai mari producători de sticle cu design de lux. Astfel, a reușit să răspundă nevoii de recipiente de lux a producătorilor de băuturi, ulei sau oțet.

Astăzi, Italesse are filiale în peste 80 de țări, majoritatea legate de vin, precum Italia, Franța, Spania și multe altele. O pondere importantă o au și țările din Orientul Îndepărtat și cel Mijlociu, care pun un accent deosebit pe serviciile de ospitalitate.

Compania produce peste 3 milioane de pahare pe an, care se vând în peste 400 de magazine.

Accentul pus pe design și calitate face ca Italesse să fie și acum, după mai bine de 30 de ani, un punct de referință pentru cei mai importanți producători de vin și șampanie, precum și pentru cele mai exclusiviste restaurante, winebar-uri, hoteluri și cluburi din întreaga lume.

Iar noI ARTECH Wine, ne bucurăm că putem aduce paharele Italesse în casele iubitorilor de vin din România.

30 alte produse din aceeasi categorie