Tuica Zetea Naturala din TRANSILVANIA din Pruna Ed Lim Cutie Cadou - 50 GRD - ST0.7L View larger

Tuica Zetea Naturala din TRANSILVANIA din Pruna Ed Lim Cutie Cadou - 50 GRD - ST0.7L

Tuica de Zetea – Traditia si luxul, la 50 de grade in pahar, cu pret special

O bautura naturala, distilata de 3 ori, din fructe, in cazane, pe foc direct.

Mai multe detalii

Warning: Last items in stock!

Pret: 140,00 lei

Mai multe informatii

Tuica de Zetea – Traditia si luxul, la 50 de grade in pahar, cu pret special

O bautura naturala, distilata de 3 ori, din fructe, in cazane, pe foc direct.

Procedura prin care Tuica de Zetea capata valentele unei bauturi de lux este una traditionala, veche de un secol, brevetata. Aceasta presupune o tripla distilare a prunelor culese manual. Licoarea obtinuta in urma distilarii este apoi invechita in butoaie din lemn de stejar, aproape un an, lucru care ii imprima acesteia o culoare deosebita de ambra si arome bogate de prune. Tuica de Zetea prezinta o finete aparte si un echilibru perfect intre aroma fructului de baza, a prunelor, si alcoolemia dezvoltata, de 50%.

În fabrica Zetea totul este realizat manual, de la culegerea fructelor, pana la imbuteliere si ambulare. Astfel, fiecare sticla a bauturii poarta in ea nu doar lichidul pretios, ci povestea tuturor celor care contribuie la realizarea lui.

Tuica de Zetea este unul dintre produsele romanesti recunoscute international, fiind castigatoarea medaliei de argint la Concursul Mondial din Bruxelles, dar si indelung apreciata in Japonia. Totodata, ea este indelung utilizata in relatiile de protocol ale oficialitatilor romane, fiind considerata o emblema nationala

30 alte produse din aceeasi categorie