Votca GREY GOOSE Franta 40% - ST0.7L View larger

Votca GREY GOOSE Franta 40% - ST0.7L

In stoc

Pret: 165,00 lei

Mai multe informatii

Grey Goose este o vodca creata in 1996 pentru cei mai rafinati consumatori americani. Succesul acestui superb sortiment a fost unul ce i-a impresionat pana si pe creatorii care l-au promovat imediat si pe piata din Europa. Caracterul intrigant al lui Grey Goose poate fi recunoscut cu usurinta datorita notelor proaspete care se dezvaluie in fiecare pahar.

Vodca creata de celebrul maestru François Thibault este considerate un tribut adus bauturilor de lux, un sortiment rafinat care dezlantuie simturile cu textura catifelata si notele suave de citrice. Condimentele care ofera personalitate si caracter nobil sunt boabele de piper.

Pentru prepararea lui Grey Goose sunt folosite doar cele mai bune boabe de grau de toamna si apa pura trecuta in mod natural prin filtre de calcar. Procesele repetate de distilare si filtrare confera fiecarei picaturi de Grey Goose un caracter aparte. Recipientul de prezentare este simplu, conturat in jurul peisajului salbatic si a nuantelor reci.

Recomandare de servire: Cocktail- Bamm Passion puneti intr-un shaker cateva cuburi de gheata 2 masuri de vodka Grey Goose 1 parte suc merisoare si agitati usor shaker-ul, punetil intr-un pahar inalt si puneti 20 ml de Bluie Curacao si 2 feli de lime. Enjoy!!!

30 alte produse din aceeasi categorie