Nou Whisky GAULDRONS Campbeltown Blended Malt Scotch 46,2 GRD - ST0,7L View larger

Whisky GAULDRONS Campbeltown Blended Malt Scotch 46,2 GRD - ST0,7L

The Gauldrons este numit după zona extremă aflată pe coasta de vest a Scoției.

Mai multe detalii

In stoc

Pret: 250,00 lei

Mai multe informatii

În 1948, Douglas Laing, un ofiţer în rezervă al Forţelor Aeriene Britanice, fondează compania ce îi poartă numele, alături de un partener american, cu intenţia de a exporta brand-ul său, King of Scots, în Europa şi SUA. Pe parcursul următorilor ani, membrii familiei Laing au fost legaţi de afacerile unor distilerii de renume unde au acumulat experienţa şi cunoştiinţele ce au dus la dezvoltarea companiei fondată de aviator. În prezent, scoţienii de la Douglas Laing oferă o gamă impresionantă de whisky-uri single malt şi blended printre care se află şi etichetele Timorous Beastie, Scallywag, The Gauldrons, Rock Island şi Big Peat.

 The Gauldrons este numit după zona extremă aflată pe coasta de vest a Scoției. Gauldrons înseamnă ‘golful furtunilor’ și descrie cu adevărat furturile cu nori negri ce se abat adesea asupra coastei. Acest wshiky a fost produs de distileria Cambeltown, una dintre cele mai vechi distilerii din orașul cu același nume, considerat în trecut capitala whisky-ului scoțian datorită numeroșilor producători, dispăruți între timp.

 ASPECT: Auriu.

 MIROS: Un whisky clasic din Cambeltown ce aduce atmosfera oceanului, apă sărată, cereale dulci și o notă târzie din fum de turbă.

 GUST: La început este sec și păstrează o aromă de sare tare și nisip. Toate acestea evoluează către arome din cristale mari de zahăr și puțin stejar.

 FINISH: Cald, condimentat, cu o tentă de fum, ceva mineral din piatră adusă de valuri și zahăr brun.

30 alte produse din aceeasi categorie