Cognac Courvoisier VSOP Napoleon Fine 40 GRD - 0.7 L View larger

Cognac Courvoisier VSOP Napoleon Fine Franta 40 GRD - 0.7 L

In stoc

Pret: 170,00 lei

170,00 lei per ST0,7L

Fisa de date

TipCognac
Alcoolemie40% vol.
Volum700 ml.

Mai multe informatii

Eleganta subtila si rafinamentul pot caracteriza cel mai bine acest coniac de calitate, care este foarte vechi, avand chiar o istorie de cateva sute de ani. Aspectul sau, este unul de chihlimbar, cu o textura perfecta ar spune unii cunoscatori.

Gustul sau intens, este imbunatatit de vechimea sa in butoaiele de stejar, acolo unde coniacurile de calitate sunt tinute la maturare timp de cativa ani, reusind astfel sa iasa in fata prin vitalitatea gustului sau care denota o alura puternica si impresionanta inca de la o prima analiza.

Are o compozitie unica, deoarece producerea sa, se bazeaza pe un sortiment de coniacuri importante si care amestecate intr-un stil aparte si unic, reusesc sa ofere gustul caracteristic Courvoisier V.S.O.P. In felul acesta, coniacul, este foarte apreciat in lumea intreaga, mai ales ca gustul sau de piersici, migdale, lemn de stejar si vanilie reusesc sa impresioneze orice persoana, indiferent de gusturile sale.

Este vandut in sticle de 0.7 l iar acestea nu sunt foarte diferite fata de celelalte sortimente de coniac Courvoisier, deoarece forma rotunda, lata in partea de jos si subtire in partea de sus, respecta in totalitate acest criteriu. Este o alegere foarte buna pentru mesele imbelsugate in carne, cu preparate traditionale si care au nevoie de un strop de alcool, inlocuind cu usurinta vinul in primul rand, datorita savorii si texturii sale.

Datorita gustului sau unic, este potrivit pentru a se bea alaturi de o mancare usoara si condimentata, la care se mai poate adauga si cateva cuburi de gheata, aceasta combinatie fiind una foarte apreciata la restaurantele de lux.

30 alte produse din aceeasi categorie