Divin Kvint 10 Ani XO Elite Collection Surprise Decanter 40 Grd Moldova Tiraspol  St 050L
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Divin Kvint 10 Ani XO Elite Collection Surprise Decanter 40 Grd Moldova Tiraspol St 050L

Oleg Baev, directorul general al Fabricii de Vinuri și Coniacuri KVINT: Toate distincțiile obținute la concursurile internaționale de specialitate, împreună cu aprecierea specialiștilor cu renume mondial, denotă impecabilitatea băuturilor noastre, unicitatea și calitățile lor gustative excepționale. Mai mult decât atât, brandul KVINT se bucură de recunoașterea din partea consumatorilor direcți. Pentru a asigura înalta calitate a produselor, acordăm o atenție deosebită și procesului tehnologic.

125,00 lei Cu TVA

105,04 lei Fara TVA

Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare

Coniacul - Divin Kvint Elite Surprise de10 Ani 0.5L 40% alc. a fost creat in 1961; a fost dedicat viitorului 22 Congres al Partidului Comunist. Pe parcursul mai multor decenii a fost considerat cel mai bun divin "comunist". Aceasta bautura blanda si armonioasa are o aroma delicata de flori salbatice, vanilie si indicii rasinoase. Divin se serveste la temperatura de 20-22°C in pahare speciale cu tija scurta si bolul cu fundul larg si partea superioara conica. Bautura nobila se potriveste perfect cu carnea slaba, masline, branza.

Istoria distileriei KVINT datează din 1897, când primul depozit  a fost construit si pus în Tiraspol. La acea vreme era specializata in producția de vodka din vinuri de struguri de casa achiziționați din satele din apropiere. Producția de băutură divin a fost începută 40 ani mai tarziu, iar primele băuturi distilate au fost puse la învechire în 1938.

In prezent, aceasta companie cu 120 de ani de istorie deține o poziție de lider in rândul producătorilor de băuturi alcoolice din Republica Moldova.

Clima unica, solul fertil, terenul deluros si vecinătatea râului Nistru au creat condiții favorabile pentru cultivarea celor mai buni struguri. Folosind echipamente moderne, tehnologii avansate, rețete originale, respectarea tradițiilor antice și munca pasională a profesioniștilor de la KVINT , reușesc să producă băuturi de calitate superioară, care concurează cu mărci de renume mondial.

Distileria are propria sursa de materii prime, aproximativ 2000 de hectare de vita de vie, unde cultiva peste 30 de soiuri de struguri. In pivnițele sunt păstrate 11 milioane de litri de băuturi spirtoase cu vârste cuprinse intre 1 an și 60 de ani.

Anual, sunt produse aproximativ 20 de milioane de sticle de băuturi alcoolice, incluzând peste 30 de nume de divin cu vârste cuprinse intre 3 și 60 de ani, vinuri de masa si vechi, vodka, gin, lichioruri tari, calvoare.

Numeroase premii câștigate la diverse concursuri internaționale si concursuri de degustare dovedesc calitatea Premium a produselor KVINT:

* 10 trofee Super Grand Prix,

* peste 30 de Grand Prix

* aproximativ 300 de medalii de aur și argint.

KVN10Y05
Tip
Divin
Alcoolemie
40 % vol.
Volum
500 ml
Tara
MOLDOVA