Vin Chateau Vartely Gama Taraboste Chardonnay Pur Aristocratic Sec Moldova - ST 0,75L

Vin alb sec, colectia TARABOSTE, produs de Chateau Vartely, din struguri 100% Chardonnay.

Mai multe detalii

In stoc

Pret: 70,00 lei

Mai multe informatii

Vinurile exclusive Taraboste sunt un tribut adus strămoșilor noștri, ce au dezvoltat tradițiile viticulturii moldave. Sunt expresia dăruirii de sine și a măiestriei superioare în vinificație.

Produs în cantități limitate, vinul Taraboste e un triumf al gustului, obținut din struguri extrem de copți și maturat în barrique-uri. Aromele remarcabile și notele aristocratice sunt asemeni unei plonjări în istoria strămoșilor.

PRODUCTIA, VINIFICAREA SI PROCESUL DE INVECHIRE

Strugurii sunt culesi manual, climat temperat, multa lumina si caldura pe perioada verii, precipitatii 540 mm/an, butasii – selectie Franceza. Vinificarea se face prin fermentare in barrique-uri noi. Vinul in proportie de 100% e pastrat timp de 12 luni in barrique-uri noi de stejar.

NOTE DE DEGUSTARE:

Culoare galben-verzuie, buchet intens de miez de nuca si pere. Aroma bogata de coaja de pepene galben, cu usoare nuante specifice stejarului, usor afumat.

Vinul propune un joc continuu intre notele proaspete si cele mature, intre complex si tanar, intre greutate si usurinta. Un vin intens, de o culoare divina

30 alte produse din aceeasi categorie