Vin Scandalis BYZANTINO Uz Bisericesc Dulce Grecia 9 grd - ST 0.75L View larger

Vin Scandalis BYZANTINO Uz Bisericesc Dulce Grecia 9 grd - ST 0.75L

 Byzantino este unul dintre cele trei vinuri folosite in zilele noastre de catre majoritatea bisericilor ortodoxe din Grecia. Rosu si dulce, i cu un grad foarte scazut de alcool, acesta acopera si satisface in intregime nevoile oricarui preot ortodox. 

Mai multe detalii

In stoc

Pret: 35,00 lei

Mai multe informatii

Byzantino este unul dintre cele trei vinuri folosite in zilele noastre de catre majoritatea bisericilor ortodoxe din Grecia. Rosu si dulce, i cu un grad foarte scazut de alcool, acesta acopera si satisface in intregime nevoile oricarui preot ortodox. Byzantino este folosit de foarte multe dintre bisericile ortodoxe din Grecia si din alte tari ortodoxe.

Tip: Vin rosu dulce

Caracteristici: Byzantino este un vin produs pentru a fi utilizat de catre Biserica Ortodoxa. Luand in considerare combinatia nefavorabila pentru preoti pe termen lung intre amidon si acid, s-a creat nevoia producerii unui vin bisericesc special, care sa contina valori de aciditate cat se poate de mici si, astfel, sa fie ideal pentru utilizarea pe termen lung.

Acest vin contine un grad scazut de alcool, astfel incat preotii sa nu aiba nicio problema dupa consumarea Sfintelor Daruri, si in acelasi timp are un continut ridicat in zaharuri naturale. In acest fel, vinul ramane dulce si dupa diluare. Vinul Byzantino contine doar zaharuri naturale. Acest lucru poate fi verificat cu usurinta in orice laborator enologic.

Un vin atat de dulce reuseste sa isi mentina singur stabilitatea, fara a fi necesara adaugarea altor substante.

Caracteristici enologice: Alcool: 9% vol

30 alte produse din aceeasi categorie