Vin Chateau de L' Escarelle Provence RUMEURS Roze Cinsault & Grenache & Syrah Franta - ST 0.75L
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vin Chateau de L\' Escarelle Provence RUMEURS Roze Cinsault & Grenache & Syrah Franta - ST 0.75L

Parfum proaspăt de fructe roșii, coacăze, zmeură, căpșuni. În gură, este elegant, vioi și proaspăt, cu arome de citrice proaspete care conduc spre sfârșitul delicat și aromat.

60,00 lei Cu TVA

50,42 lei Fara TVA

Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare
Château de l"Escarelle Rumeurs "Riviera Beach" 2019

Producător: Château de l"Escarelle - IGP Méditerranée, Provence

Soi: Cinsault, Grenache, Syrah - struguri culeși noaptea și dezciorchinați

Culoare: roz-somon strălucitor

Miros: proaspăt, de fructe roșii, coacăze, zmeură, căpșuni

Gust: elegant, vioi și proaspăt, cu arome de citrice proaspete și fructe roșii; sfârșit delicat și aromat

Recomandări gastronomice: un aperitiv minunat care merge bine și cu preparate mediteraneene, tapas, pizza sau mezeluri fine

Alcool: 13%

Temperatura de servire: 10-12oC

Vinificare tradițională în cuve de inox cu temperatură controlată.

Pentru a reda bogăția naturii, "Rumeurs" este îmbuteliat în sticle decorate în mai multe variante.

Descrierea producătorului: "Ascultați zumzetul naturii care îndeamnă la evadare și călătorii: zumzetul insectelor, adierea vântului, susurul apei... Toate misterele cutiei noastre de bijuterii ale naturii unice din Provence, sugerate de culoarea roz ale Cuvée-ului "Rumeurs". Aromele fructate ale acestui vin ușor de băut îl fac perfect ca aperitiv, dar poate fi savurat și cu tapas, preparate mediteraneene sau internaționale."

***

Château de l"Escarelle este un domeniu unic în Provence: 1000 de hectare de natură protejată, dintre care 100 ha sunt dedicate viței de vie. Viile plantate la o altitudine de 500 m, pe dealurile l"Escarelle și Mount Loubet sunt în curs de convertire la viticultura Bio, fiind certificate Haute Valeur Environnementale. Yann Pineau, proprietar din 2014 al acestui loc special cu o istorie de trei secole, este un cunoscut susținător al mișcării ecologice. El a înființat fondul Itancia prin care susține proiecte inovatoare pentru conservarea planetei. Itancia, împreună cu Liga pentru Protecția Păsărilor (PACA LPO), a creat la Escarelle o grădină a fluturilor, pentru a proteja biodiversitatea și a sensibiliza opinia publică față de problematica protejării naturii. Oricine este binevenit să viziteze acest paradis verde și să-i descopere fauna și flora.
ESCPRVRUME075